Fortsätt ett steg till

Turtrosorna var på. Kuddarna uppstaplade i exemplarisk ordning. Läkarboken framme. Blommorna tätt ihopställda. Och jag satt med benen i kors och med läpparna insmetade med Diamond gloss super shine ultra glam gloss. Ja, det var ordnat för seger mot Timrå, förstås.

Gissa om det därför kändes aningen snopet när lillebror först gör 1-0 och sedan 2-0? Jag ville dö. Och till råga på allt hade jag Fröken Bitter i telefon eftersom jag inte hade vågat avvisa henne. I och med att hon vet att man inte ringer när det är hockey så svarade jag förstås i tron att det hade hänt något akut. Jag var lite rädd att något allvarligt hade hänt och därför fick hon hänga sig kvar i telefonen under tiden som jag halvdog över 1-0.  Hon behövde råd, berättade hon, och jag lyssnade med två öron trots matchen. Hon drog ut på det och jag var nervös. Uppenbarligen var det ett jobbigt ämne för henne. Vad hade hänt? Kanske hade bärplockaren fått ett ytligt sår eller hade Daisy svikit henne till förmån för hårdrockaren? Till slut kom det: ”Du måste hjälpa mig att bestämma vad jag ska köpa för pizza”. Då la jag på.

Och vad hände? När bitterdamen var borta ur bilden reducerade MODO. Underbart, och så självklart! Att det nu till slut blev vinst är fruktansvärt skönt även om det var tråkigt att Timrå-tattarna skulle lyckas få in två mål i slutet och sno åt sig en poäng och att det egentligen (i och med min pessismistiska ådra) inte känns helt tip-top. Men vinst som vinst!

Att tappa sådär i slutet är illa, men det bortser jag ifrån med tanke på det finfina i att man reste sig efter 2-0 (kämpaglöd!) och att Horava och Steen agerade direkt. Och framförallt tyckte jag att det var roligt att Josh Green, som jag ju talat mig varm om inför säsongen, nu startat målandet. Mer sånt! Mats Zuccarello Aasen fortsätter agera lite allt möjligt och är dessutom väl värd epitetet trollkarl.

I övrigt då? Ja, jag är positiv. Kämpaglöden, viljan och hjärtat visade vägen och förhoppningsvis är det en väg som pekar spikrakt framåt. Nåja, spikrakt är kanske att ta i, men jag hoppas och tror att det är slut med att inte ens vara på vägen nu.

Och avslutningsvis blir det alltså en puss till Josh Green! Och pisk till musikansvariga i EON. Vad var det för hemska covers de kör med?

Timråtattaren/Cry-babyn: Många tårar i kväll? När säsongen är över kommer du att ha dränkt hela Söråker.

---

Nu är jag sugen på NHL! Viasat Hockey ska införskaffas och jag är grymt sugen på ESPN 360 så det blir lite ordning. Men på den punkten är inte jag och min ekonomi riktigt överens ännu. Dessutom litar jag inte på att den här datorn tänker acceptera någon hockeyerotisk orgie, så vi får väl se hur det blir med den saken.

---

Grattis världens bästa bror! På födelsedagen, till jobbet och för att du har en så underbart bra syster!

---

Kanske inte riktigt normalt, men nu slår klockan läggdags för mig i dag. Jag ska bara ”avnjuta” lite kurslitteratur först. Lyckliga lilla jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...