Kom igen nu Henrik!

Finns det ingen hejd på Ovie? Verkar inte så. Nu gick han just om Henrik Sedin tack vare två mål och en assist, vilket också tog honom upp på 50 gjorda mål. Hatten av, trots att jag helst skulle vilja ha den kvar. Jag vill inte se Alexander Ovechkin ta hem Art Ross Trophy nu när allt var bäddat för Henrik. Tänk bara hur omänskligt, vansinnigt och fantastiskt stort det skulle vara om Kung Forsberg får sällskap av Henrik i den skaran. Två MODO:iter.

Henrik är verkligen värd detta (även om Ovie också är det så klappar ju hjärtat mer för Sedin). Hans och Daniels utveckling har varit enorm och självförtroendet ser ut att vara på topp. Dessutom har de tagit det där steget som alla pratat om: Blivit bättre på att hitta rätt även utan varandra och att dra nytta av de andra spelarna, vilket indirekt har gjort dem bättre över hela banan.

Att Henrik är så komplett och så mästerlig på att hålla puck är inte nummer ett av anledningarna till varför han är en spelare som verkligen borde unnas den här framgången. Nummer ett är istället kanske det faktum att han verkligen levererat. Han har i alla år, tillsammans med Daniel, gjort just det trots all press som vilat över dem. Men nja, det finns nog ytterligare något som gör honom än mer värd detta. Nämligen att han jobbat så sjukt hårt för det, trots att han och brorsan ofta fått skit för det. Men de har bara fortsatt. Kämpat på i det tysta. Nu låter de spelet tala för sig själv, och det talar sitt tydliga språk.

Kul också att Nicklas Bäckström fixade poäng. Jag höll tummarna för att han skulle klara av 100 poäng och han är nu uppe på 101.

Nu vill jag att Henrik Sedin avslutar med poängkavalkad och tar hand om segern. Får man önska två saker så är nummer två att Philadelphia lyckas hålla sig kvar på slutspelsplats. En tredje önskan? Att linserna ska ploppa ut av sig själv för jag är så trött att jag inte vet hur jag ska orka få ut dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...