MODO är igång

Men inte jag, verkar det som. Hockey är ungefär prioritet 1003 i dagsläget så jag har inte engagerat mig alltför mycket i träningsmatcherna. Min hjärna är ju som beaknt mest inriktad på att fixa lägenheten. Men, ge mig en någon dag så är hockeyn prioritet ett igen.

På onsdag börjar SCA-cupen och MODO inleder med match mot Timrå. Jag, Timråtattaren och Fröken Bitter ska dit och det blir förstås sittplats. Ingen av oss vill ge med sig nog för att stå i motståndarlagets klack. Funderar på att gå även på matchen mot Brynäs som är på lördag. Får fundera lite, och se hur det ser ut med sällskap.

I kväll spelar MODO match mot Espoo Blues och hittills står det 1-1. Innan dagens match så har vi inkasserat två förluster och en vinst. Det är fint. Vi har ju lärt oss sedan tidigare att man ska vara sparsam med vinsterna till dess att serien drar igång. Även kallat att spara det bästa till sist.

Nu ska jag fortsätta tvätta. Var i väg och grillade tidigt på eftermiddagen/kvällen och har nu ägnat kvällen åt att tvätta. Inte det roligaste som finns men man får ju passa på när det finns tvättider. Dessutom kan jag ju hålla koll på MODO också, så jag ska inte klaga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...