En underbar laginsats

Riktig hockey i dag. Hela laget igenom spelar bra och jag blir bara så jäkla glad av att se MODO spela nu. Istället för blytunga fötter så är det pigga spelare som vill vara med inne på isen och göra allt för laget. Underbart. Guda-linen med Kung Forsberg, Näslund och Sundström växer och växer och jag vill (och behöver knappast) inte gå närmare in på vad de tre tillsammans kan frambringa hos mig.

Malek fortsätter vara stabil. Viktigare än viktigast. Att göra en sådan uppryckning som han gjort tyder på mental styrka och även om den hjälp han nu får är betydligt bättre än i de första matcherna han spelade så har han själv gjort en kolossal uppryckning vilket bara är att tacka, bocka och buga för.

Lördagen blir superduperhyperviktig. DÅ vill jag att slutspelsplatsen blir MODOs.

Dagens hiss: Förutom hockeyn då förstås så var det mina fynd på Hööks. Två stycken huvor för totalt 60 kronor. En brun och en blå med brodyr och riktig Morran-stil. Inte för att de kommer att användas just nu eftersom jag inte har någon häst (som Fröken Bitter var ivrig att påpeka), men gratis är ju gott och därför tyckte jag att jag skulle få unna mig dem. Förhoppningsvis kommer de till användning senare.

Dagens miss: Eller snarare veckans kanske. Min hy har helt plötsligt fått för sig att det är -100 grader kallt ute och att det är helt normalt att bete sig och se ut som om jag vore 120 år och hade grava brännskador och dessutom ökenvandrat i 100 år utan vatten. Ont gör det, och illa ser det ut. Inte okej. Vad gör man?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...