Murke har byggt bo i min hjärna igen

Att göra-listan är fullklottrad men vad fan, det är ju fredag. Lite lugn och ro måste jag få (eh... nu igen). Sitter och slökollar på Livvakterna på tv:n, bläddrar i H&M-katalogen (som är en riktig besvikelse!) och äter popcorn.  

Tänkte hoppa in i duschen och passa på att inviga min nya rakhyvel Venus Embrace. För ja, jag är ju ett lätt offer för all reklam och givetvis måste det vara betydligt bättre med fem blad än tre. Det var ju jättelänge sedan den kom ut på marknaden och jag har fortfarande inte köpt den. Skandal! Men nu stod den ju rätt framför mig när jag studsade in på Coop och då var det ju som menat att jag skulle göra av med 200 kronor redan innan jag tagit fem steg därinne.

Intressant det där ändå. Om jag vore Murke skulle jag spara in en massa pengar på hårborttagningsprodukter och få dåligt samvete över att jag "överkonsumerar" när jag köper en tröja bara för att den är snygg. Antagligen så skulle jag också tycka att det fanns betydligt bättre saker än att vara nyrakad. Typ känslan av att vada i lera på en festival och inte sakna en dusch.

Skulle tro att det är sådant där vi kommer att diskutera i morgon. Jag och Murke älskar våra olikheter och ännu mer att prata om dem. Får se om det blir lunch på Sunday´s eller fika på vårt gamla stammisställe City. Därefter ska det badas. Det ska bli en tjejdag med mycket surr och bus hos Ems och oavsett väder så ska vi minsann bada.


Kommentarer
Postat av: Anonym

2010-07-24 @ 00:19:35
URL: http://fred
Postat av: Freddy Fandango

Hej!



Jag har och bedriver en egen humorblogg på http://freddyfandango.wordpress.com. Sajten är relativt nystartad men har ett starkt växande

besöksantal. I nuläget har lite över 300 besökare varit på sidan. Nu undrar jag om det finns intresse att utbyta länkar mellan våra sidor? En win-win situation, både du och jag

får mer träffar på google och andra sökmotorer och vår google-rank ökar.



Vad sägs? Hör gärna av dig till: [email protected]



/Freddy fandango

2010-07-24 @ 00:20:29
URL: http://freddyfandango.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...