Jag älskar mina nya skor!

Bra att Argentina vann, men Englands förlust känns blytung. Ännu tyngre känns förstås Lampards solklara mål som inte blev något mål. Usch, jag hatar sådant här. Men Tyskland spelade bra och stundtals så fint att jag nästan kunde förstå varför så många tycker att fotboll är bättre än hockey. Fast... Hockey är och förblir bättre, större och vackrare i mina ögon. Så är det ju.

I alla fall så älskar jag mina nya joggingskor som jag köpte för en tid sedan. Jag hade tur och fick dem för halva priset och var till en början lite tveksam. Men de har visat sig vara ett superfynd! Utan att överdriva alltför mycket så känns det som att jogga och gå på de där rosa små molnen som finns i min värld. De gör också att jag kan jogga utan att få ont i benhinnorna trots försök att inte gå ut för hårt.

Enda minuset är att de inte per automatik ger mig bra kondition och får min kropp att inte vara otränad. Så nu sitter jag här med en sträckning i baklåret och lider. Visst är det typiskt? Här kommer man igång med träningen och så vips går man och skadar sig. Aj, vad ont det gör. Stackars mig. Jag tar nog lite chips. Som tröst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...