Riktig kontroll och mjuka läppar

Sitter och slökollar lite på VM-invigningen samtidigt som jag försöker strukturera upp helgen och kommande veckan. Förstår inte hur jag ska hinna med allt och inser att det nog ligger lite sanning i det Ems sa i dag om att jag är den mest upptagna person hon känner. Tror jag kan behöva ägna lite tankeverksamhet hur jag ska få ihop allt.

I dag har jag hunnit med lite smygshopping i både Challa och Arvika. Smygshopping i benämningen att jag köpte det jag skulle ha och sedan inget mer än så, förutom så små och billiga saker att man knappast kan klandra mig för att jag inte lyckades stå emot. Jag och Mäster susade i väg till Charlottenberg med varsitt mål. Mitt var att komma hem med ett par joggingskor som jag kände någon kärlek till samt ett schampo för torrt hår. Mästers var att gå på McDonalds.

Och lyckades vi? Jo då! Efter mycket om och men, många suck och stön, flera minuters klagoramsor och tusen vändor beslutsångest köpte jag (eller snarare Majk) joggingskorna med stort J. Därefter köpte jag mitt efterlängtade schampo Redken Real Control och sedan lite småtjafs inne på H&M innan vi åt på Donken. Uppdrag utfört.

Därefter blev jag utbytt. När Mäster hade tröttnat på mig var det istället Ems som fick ta mig i släptåg i spöregnet genom Arvika city. Älskar verkligen att plaska genom vattenpölarna med felkonstruerade fötter nedstuckna i trasiga ballerinaskor... Inte hittade Ems det hon ville ha heller. Då blev vi så besvikna att vi hade tänkt tröstshoppa underkläder, men vi räddades av att jag behövde gå till biblioteket. Bra för ekonomin, mindre bra för mina två älskade små vänner som fortfarande inte fått någon vanlig vit bh utan spets eller liknande.

Ja, det var en uppdatering om dagen. Har dessutom en fråga. Ni som känner mig, men som precis som Ems inte har jättekoll på hur min trossamling ser ut, skulle ni också gissa att jag är svag för "rynkiga" trosor? För det trodde Ems, och där har hon ju faktiskt rätt. Förutom det så lyckades hon pricka lite fler rätt när jag höll en timmes monolog och gällande det så vill jag säga tack Ems! För att du är en så underbart bra lyssnare! Huuu. PUNKT.

---

Åh! Spotify är förstås igång i bakgrunden och nu sjunger Phil Lynott I saw Captain Farell and his money he was counting..." Nu höjer vi volymen.

Kommentarer
Postat av: Emelia

My pleasure! ;D

Jag hade jätteroligt igår! Tack för distraktionen! :D Måste vi göra om! :x

2010-06-12 @ 07:56:29
URL: http://itsonrandom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...