Tack MODO!

Skulle egentligen ha suttit på en buss till Stockholm just nu, men planen har ändrats. Istället blir det tåg senare i eftermiddag till huvudstaden. Väl där blir jag (förhoppningsvis!) upphämtad av Den blonda häxan. På onsdag bär det av till Kalmars stolthet Stockholmsfjollan.

Som om inte det vore nog så har MODO fixat lite härligheter också. Byron Ritchie är klar och Hasse Jonsson fortsätter! Jag tror att man är mentalt död om man inte känner ett gigantiskt lyckorus över det faktum att Hasse blir kvar i laget. Jag hoppas dock att man denna säsong slipper alla klagomål som varit på snygg-Hasse senaste säsongen/säsongerna.

Ja, han har blivit äldre. Ja, han är i alla moment inte lika bra som han var förr. Ja, man ska satsa på unga spelare. Men ska det satsas på yngre förmågor så ska de vara i en klass att de kan tillföra det som krävs också - vilket inte är så lätt att hitta. Framförallt så är Hasse en enorm tillgång i lagbygget MODO. Hans rutin, träningsvilja och hjärta kommer passa finfint in i den här nysatsningen. Det hoppas och tror jag också att Byron kommer att göra.

Enda molnet på den rosa himlen är att jag missar att jobba i helgen. Men i övrigt så känns det som en tip top-vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...