Ole Henriksen Fresh Lips

För ett tag sedan beställde jag lite saker från Lookfantastic, bland annat Ole Henriksens läppbalsam Fresh Lips med SPF 15.

Pris: Cirka 180 kr i Sverige
Storlek: 14 ml
Produkt: Läppbalsam som ska mjukgöra och återfukta läpparna, skydda mot solen och ta bort överskottsceller så läpparna blir mindre fnasiga och torra.

Jag har läst ganska varierande omdömen om den och efter att ha testat så sällar jag mig till den skara som ger tummen upp. Att den innehåller solskyddsfaktor gör det till en superprodukt, liksom att den återfuktar och mjukgör läpparna precis som jag hade hoppats på.  Läpparna känns, precis som namnet antyder, fräsha och mindre torra och fnasiga vilket är nummer ett för min del. Fem av fem möjliga så sett! 
                                                                                                                            Bild: Eleven

Läpparna blir glansiga (lite väl mycket för min smak) och upplevs som något fylligare på grund av glansen. Dessutom känns det härligt att ha på då det kyler läpparna lite a´la mint-läppbalsam.

Men, det finns ju som så ofta också något som inte är fullt så bra. Minuset här är att den luktar/smakar... ja vad det nu är. Jag kan inte bestämma mig för om det känns fräscht eller bara "nej tack". Det känns mer passande för vardagsbruk än vid utgång och liknande tillfällen. Stort plus dock för att den är i en tub så man slipper kladda ner fingrarna. Nu kan jag lägga undan Rosebud till förmån för denna.

Betyg: 4 av 5 Morr!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...