Storleken har ingen betydelse

Fröken Bitter har inte tävlat på hundra år och har en hel del negativa upplevelser i bagaget, men tillsammans med bärplockaren Moro har hon gjort framsteg efter framsteg. I dag togs ytterligare ett. Klubbtävling i Timrå och då fanns ekipaget på plats och debuterade. Felfri runda och glada miner från både Bitterdamen och Moro och på läktaren fanns en stolt Morran och Rid-Hitler. 

         

Som icke hästmänniska kanske hinderhöjden ser låg ut, men storleken har ju ingen betydelse i det här sammanhanget. Istället för att gå in och hoppa 80 centimeter så tog Bitterdamen beslutet att välja en så låg höjd att de kunde travhoppa banan runt utan några problem och där målsättningen var att komma runt banan på ett säkert och bra sätt som ger mersmak. Istället för att göra hindren i sig till eventuella svårigheter kunde fokus ligga på helheten, det vill säga att hoppa bana vilket ekipaget inte gjort så mycket tillsammans än.  

Förutom hopptävling har vi i dag hunnit med en snabbvisit på Cosmos för kebabätande samt storhandling på Ica Maxi. Jag har dessutom hunnit med att skjuta upp pluggandet ytterligare en stund, pimplat Trocadero, hockeyritualat samt fixat med min nya lampa som jag tiggt till mig av bitterdamen.

Nu blir det hockey, MODO spelar borta mot HV 71, och därefter är det dags för plugghetsen som kommer infinna sig hela kvällen och morgondagen.

--- 

Såg Bröllopsfotografen i fredags också. Den var till och med bättre än jag hade vågat hoppas på. Med tanke på att Smala Sussie är en av mina favoritfilmer var det med viss oro jag sett fram emot Bröllopsfotografen. Skyhöga förväntningar som så lätt hade kunnat krossas. Men det gick vägen, och såhär i efterhand undrar jag hur jag ens kunde ha varit orolig?

Den får 5 av 5 Morr och det var underbart härligt med värmländska i sin vackraste form.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...