Eftersom jag är så speciell

Jag blev utmanad av Fröken Bitter att lista sex stycken egendomligheter om mig själv. Eftersom man inte vet vilka som läser bloggen och det därmed kanske inte bara är vänner utan också ovänner, pojkvänsmaterial, okända, chefer, lärare, potentiella arbetsgivare och så vidare så borde jag kanske undvika att skriva sånt som får mig att framstå i dålig dager...?

Men en som antagligen inte läser bloggen är Kung Forsberg. Därmed gör det heller inte så mycket om jag framstår som aningen ovårdsam, lögnaktig, ej förmögen att kompromissa samt som en slagpåse. Så here we go:

1. Jag brukar ljuga för nya bekantskaper om vilket gymnasieprogram jag gick. Utan att blinka säger jag att jag gick samhäll. Nu har det gått så långt att den här lögnen så gott som blivit en sanning och jag blir alltid lite tveksam över om jag faktiskt ljuger eller om det är sant.

2. Tack vare Kung Forsberg så kan jag pricka in samtliga delstater i USA samt de större städerna och vattendragen utan problem. Inte för att han slussats runt i olika lag, utan för att geografiboken i skolan innehöll en bild på honom vilket gjorde att jag kände någon slags ömhet för ämnet och fick motivation att pränta in allt. Tror också mitt stora intresse för nordamerikanska indianer och USA i sig kan ha påverkat lite också...

3. På lågstadiet fick jag stryk av en kille när vi körde ryska posten för att jag "inte var snäll". När han fick förmaningar om att man inte får slå tjejer sa han "Men hon räknas inte". Vi höll ihop och var tighta även långt efter det där. Så nu kan ju ni hobbypsykologer fundera på vad detta haft för betydelse för mitt liv. Vad tror du Blonda Häxan?

4. Jag har tre döda växter stående på fönstrebrädan. Inte ens med god vilja kan jag säga att det ser särskilt bra ut, men jag har inte haft hjärta att kasta ut dem. Jag försökte hålla dem vid liv och gav allt för dem, men det räckte inte. Bitterheten smakar mumma varje gång jag ser dem.

5. Till mina mest aktade värdesaker (förutom Kung Forsberg-tröjan) hör mina gamla tofflor. De är, efter tio års användning, ganska slitna och är nu mer hål än tofflor och det är kanske fullt förståeligt med tanke på att jag köpte dem för 10 kronor. Men jag älskar dem, trots alla ni som erbjudit er att betala ett par nya åt mig.

6. Jag vet inte om det är för att jag är trög, lat, efterbliven eller vad det nu är, men jag brukar lyssna på en och samma låt hela dagen. Om och om igen. Ingen annan än jag uppskattar detta, vilket ju är synd eftersom jag är Fröken Okompromissvillig Nummer Ett. 

Nu är frågan vilka jag ska utmana? Ni som känner er manade får anta utmaningen, helt enkelt.

Kung Forsberg: Om det nu ändå skulle vara så att du läser så kan du ju passa på att säga hej. Då vet jag att jag hädanefter ska låta mina fina sidor komma fram lite oftare.

Hej hej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...