I dag hyllas Per Svartvadet

Världens bästa kapten Per Svartvadet var som spelare och kapten allt vad man kan önska sig. Han är MODO:s meste spelare genom tiderna och nu händer det jag önskat sedan ett år tillbaka. I kväll när MODO tar emot Färjestad ska nummer 39 hissas upp i taket bland fint sällskap.
 
Själv ska jag jobba och kommer antagligen inte hinna se så mycket av matchen, men läsa desto mer om den efteråt. Gissar att TT kommer att skriva en del om ceremonin också. 
 
Per Svartvadets betydelse för MODO hockey går nog knappast att beskriva i tillräckligt positiva ord. Det räcker med att nämna hur han ledde MODO till guld 2007 – och hur han ledde hem stjärnorna när han drog i gång "återvändartåget".
 
Känslan har varit att han har burit föreningen på sina axlar i många år och tagit ett enormt ansvar, både på isen och utanför. Han har varit en perfekt ambassadör för föreningen. Det är hedersamt nog för att hans nummer 39 i mitt tycke borde pensioneras likt Magnus Wernbloms, Anders Hedbergs, Nicke Johanssons och Per Lundqvists.
 
Få är så bra på att prata för sig, för MODO, för hockeyn som Perra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...