Upp på inköpslistan

I mitt liv råder det knappast brist på galghumor, men väl galgar till garderoben. Så vid nästa besök på Ikea är det dags att fylla på med ett förråd. De ska vara vita. Och framför allt många.

               


Den här tavlan ska med hem också. Ja, det kan tyckas lite onödigt att jag, som kommer från en konstnärshandlar-familj vars hem svämmar över av fina tavlor, ska köpa en massproducerad tavla.

Men just den här har jag velat ha sedan jag och Fröken Bitter skulle till Finland 2007 (eller när det nu var?) men i stället hamnade i Göteborg. Därför är det på tiden att jag unnar mig den nu.
       

Och så behöver jag en matta till köket. Frågan är bara vart det finns en som faller mig i smaken? I övrigt tycks det vara ganska lite mitt ha-begär skriker efter nu. I alla fall från Ikea.

---

Morran hissar: Den här som min brorsdotter så gärna vill ha. 169 kronor för ett aldrig sinande sätt att reta livet ut min bror? Som hittat!
Morran dissar: I dag åkte jag från ett soligt Karlstad till ett regnigt Arvika. Och detta betalade jag sammanlagt 130 kronor för. När man kan åka mellan Arvika och Göteborg för en tia mer?! Tack, Värmlandstrafik för era superpriser, verkligen.

Kommentarer
Postat av: Em

130 kr tåg, 1000(00000) kr taxi... Ja, det är fan dyrt att ta sig till Arvika Big City! Som den metropol det är...

2012-06-05 @ 21:12:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...