Får nog ta tillbaka vad jag har sagt

Jag yrade häromdagen om att jag inte var ett dugg orolig för MODO. Nu tar jag tillbaka det där. Med ytterligare två riktigt tunga förluster sitter jag nu och är ordentligt oroad. Formsvackan på alla nyckelspelare samtidigt – ja, till och med hela laget – tycks bli förödande. 
 
Återigen hinner matchen knappt att börja innan vi har 0-1 i baken. Oscar Alsenfelt gör (surprise, surprise) tyvärr ingen glad och framför allt gissar jag att han inte gör sig själv glad. Jag lider med honom och anar att hans självförtroende barkar mer och mer. Jag kan verkligen inte förstå varför han fortsatt får chansen – eller snarare varför han utsätts för att få självförtroendet än mer rispat – när vi är inne i en dålig trend redan. Hur tänker Masken där?
 
Och framåt lyser fortsatt målen med sin frånvaro. Givetvis blir det inte lättare att bryta den här måltorkan när vi försätts i situationer (läs: två efterföljande matcher) där motståndarna får möjlighet att spela på en tämligen behaglig ledning.
 
Med allt detta som grund för oron så är det nu också ytterligare ett orosmoment i form av Alexander Steen. Jag hoppas verkligen att det inte är någon större fara med honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...