Zeb said: "Never quit"

Då var det ett tag sedan igen. Bloggandet kom av sig. Efter att ha bloggandet regelbundet sedan 2006, och på denna bloggen sedan 2007, har jag haft två avbrott. Ett på en månad – och då såg jag det som en evigt lång paus. Och så nu. Ett uppehåll på två månader. Pausen var inte planerad någon gång, det bara blev så. 
 
Och sedan fortsatte den. 
 
Men nej. Detta med att inte fortsätta bloggandet är svårt för en sådan som jag. En som älskar att skriva, dels för att själv få läsa det, dels som en del i min smått narcissistiska läggning som också vill att andra ska ta del av det jag läser. Sedan är ju bloggandet ett sätt att samla bra saker på ett och samma ställe på nätet. (Ja, där har vi det egenkära personlighets-draget som lyser igenom. Igen.)
 
Däremot har jag i och med nytt jobb med mer skrivande igen fått utlopp för skrivandet och därför har bloggen kanat efter. Tiden finns inte, men framför allt är det energin som sinkar efter. Men viljan finns kvar, i viss mån. Det är mest  åt vilket håll bloggen ska få gå, som jag funderar över nu. Och den största frågan är när tiden ska finnas till att skriva...
 
Hockey? Annan sport? Hudvård och skönhet? Morrans reflektioner och egenkärhet? Kanske Morrans liv? Eller kanske en blandning av allt? Jag får fundera över det. Och så får vi se när inläggen dyker upp. Nu är ju comebacken gjord, så då kanske det bara rullar på sedan.
 
Till dess kan de här bilderna få visa lite av vad jag gjort senaste tiden:
 
 
 
 
Glass i stora lass!
 

Kommentarer
Postat av: Em

Bra sammanfattning! Och jag vill alltid läsa mer om Morran och hennes dagliga mödor!

Svar: Sofia och Em: Mödorna tar aldrig slut, så nu är (nog...) bloggen i gång igen.
Morran

2013-06-14 @ 23:25:43
Postat av: Sofia

Detsamma! Mer mödor, mer dagligt!

2013-06-15 @ 20:05:40
URL: http://iaskriverinte.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...