Ja, jag har ju inte rabies så

Rabies är ett stort humorområde för mig, Den Blonda Häxan och Stockholmsfjollan. Mest säger det nog om vår tämligen låga humor och hur lättroad man kan bli när det kämpas med B-uppsats och en fjärdedel av gruppen är allt annat än lätthanterlig. Men det säger också en hel del om användbarheten av smeknamn och hur dessa kan uppkomma.

Näväl, så länge man nte har rabies inom vår lilla trio, så innebär det att det allra minst går skapligt. Det är just vad det gör med min C-uppsats. Jag har kommit någon vart, har planen klar och vet vad jag är ute efter. Vad jag trodde skulle bli något av en regelrätt avrättning när jag traskade in till min handledare för ett första handledningstillfälle blev istället något av en "må-bra-kick".

Veckan som kommer blir det arbete med bakgrundskapitlet, början till teori- och metodkapitlet samt att jag förhoppningsvis är klar med mindre delar såsom inledning, syfte och frågeställning, avgränsningar och disposition. Har jag riktigt tur kanske jag dessutom kan genomföra någon intervju också.

Jag har gränsat av det hela lite och valt att enbart fokusera på journalisterna och göra kvalitativa intervjuer med dessa. Mail har skickats ut och i början av nästa vecka ska jag ringa runt. I övrigt har jag gjort en ordentlig tidsplan, strukturerat upp arbetet samt filat lite på en intrevjuguide. I helgen blir det fortsatt arbete med intrevjuguiden samt lite jobb på söndag. Först innebandymatch och därefter basket. Ingen av matcherna spelas sent så jag får god tid på mig att bli klar med texterna, vilket känns skönt just nu med tanke på allt depp som är och har varit.

image136



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...