Lite nytt från Eleven

image251En av mina favoritprodukter, Smashbox Photo Finish Foundation Primer , har tagit slut och det var dags för inköpav en ny. Eleven säljer den i travel-size vilket är grymt bra! Istället för att lägga ut närmare 400 kronor på den ordinarie storleken kan man köpa denna miniförpackning för 170 kronor. Trots att den är liten räcker den länge eftersom den är otroligt dryg. Jag har haft min i cirka tio månader. Med tanke på att jag vill byta ut sminket inom rätt tid (ett år för denna) så känns det tacksamt att Eleven säljer den i en mindre förpackning.

Bilder från Eleven
All heder till Eleven som har ett stort utbud av märken, riktigt snabba leveranser och fina prover vid varje beställning. Perfekt, om det inte var för fraktkostnaden på 55 kronor. Eftersom jag är en snål jävel som inte har lust att betala 55 kronor i frakt för att få hem en liten tub så tyckte jag inte det fanns något annat att göra än att ta med en Too Faced Tanning Bed in a Tube också. Jag har inte testat den förut men enligt vad jag hört är den helt klart värd att testa. Om inte annat lär den lukta så gott så man vill äta upp den, så skulle den inte vara bra får den helt enkelt fungera som snygg prydnad och dofttub.

---

Min plattång från GA.MA har blivit en riktigt kär vän. Den första jag fick hemskickad fungerade inte men jag fick snabbt en ny och jag är toknöjd. Den har från och med nu en given plats i väskan i alla lägen.

image238


Kommentarer
Postat av: Anonym

var den bra den BUSen? :)

2008-02-11 @ 19:03:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...