Nu: Länk till världens bästa Lindström

Så ni inte missar: Jag har trixat till en fin länk till dagens Lindström. Ni ser rutan direkt under U2-klippet (som garanterar 12 minuters öron-orgasm) här till vänster. En ny bild dag för dag. Vilken lycka!

---

Jag forstätter mitt tentaplugg. Det går inte alls särskilt bra och tyvärr tror jag inte att jag fått in mycket mer än hur tyskarna gör styckesindelning. Det är dessutom inget jag kommer ha nytta av helle när jag nu ska skriva tentan om cirka tre timmar. Något som hjälper är dock Anna. Underbara Anna som kan sin My Little Pony löste mysteriet med Catrina och fick mig att minnas. Nu ser jag hela filmen framför mig, nästan, och det känns oändligt skönt. Att få något på hjärnan så där är inte nyttigt. Hjärnkliande är det värsta som finns och speciellt när det infinner sig så här i tentatider.

För övrigt kom jag på att detta är första salstentan jag gör utan Stockholmsfjollan. Det känns makabert illa. Jag saknar panikpluggandet ute på Orrholmen, ackompanjerat med Johnny Cash respektive Lars Winnerbäck (beroende på vems tur det var att bestämma), charader, prat och tjat om allt annat än tenta, allvarliga diskussioner om rabies, vår barndom och ponnyåren. Allt i en härlig sockerdimma efter att ha tagit en timme av den panikartade knappa tiden för att gå över hela Karlstad och länsa kioskerna på godis. Åh, vad jag saknar det!

---

Helgen kan också sammanfattas med att jag kommit till insikt inom två ämnen. För det första så är jag shoppingberoende och för det andra så är jag dum i huvudet.

Tjipp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...