Eftersom att de är så trevliga på uthämtningsstället...

Hämtade ut ett paket från H&M i dag och fick vara med om något nytt. Skjortan/blusen var faktiskt lite för kort. Något sånt har jag aldrig tidigare varit med om, så det var en upplevelse.

Jag, som bekant är en OK-tjej som älskar OK/Q8 och är mer eller mindre uppväxt på macken i Arvika, blir alltid lika glad när jag får knalla i väg dit för att hämta ut ett paket. Ja, inte bara för paketets skull då utan också för att få andas lite OK-doft. Därför passade jag på att beställa lite till. H&M får dock vila från mig ett tag för nu var det Halens tur att få vara offer för mig.

Har letat efter en huvtröja i lite längre modell och i lagom prisnivå och den här tröjan blir perfekt. Att gå omkring med Ananas tryckt över bröstet känns ju bra, och dessutom är den knallrosa vilket är perfekt för en girly girly OK-tjej som jag. Fick med de här jeansen också. Gissar att de ser hemska ut när jag väl får hem dem, men man måste ju chansa för att vinna. En utmärkt strategi vid nätshopping.


Hoodtröja i längre modell och boyfriendjeans. Jag valde den rosa men är sugen på även den vita här. kanske skulle ha tagit den i stället?



Tips: Just nu får du 100 kronor rabatt vid beställning för över 500 kronor på Halens.

---

Blev lite delat med hockeyn i dag. Timrå gjorde för en gångs skull något rätt, men Luleå tog som väntat tre poäng. Viktigt är dock att Timrå har något att spela för på lördag, men givetvis utan att de lyckas gå om MODO. Och Luleå måste förlora och MODO vinna båda matcherna. Mycket som ska klaffa nu...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...