En svart besvikelse

Jaha, nu är hela jag och lägenheten svart. Av små svarta glitterkorn. Livet leker! Jag fick hem min fina paljettklänning från H&M i dag och jag hann knappt ta på den, än mindre få den ur plasten, innan hela sängen och jag var täckta av de där glitterkornen som från början satt på klänningen.

"Det slutar väl snart ramla av" tänkte jag, som ju är en obotlig optimist, och drog på mig klänningen. Och jävlar vad det kliade! Alla små glitterkorn som fastnat på mig satt som klister och jag insåg snabbt att detta var årets besvikelse i klädväg. Tyvärr.

För klänningen är snygg. Riktigt snygg. Men det går inte att ha en klänning som fäller så mycket. Usch, nu blev det deppigt. Känner mig hängig värre. Men jag får helt enkelt bryta ihop och komma igen. Och kanske beställa något nytt? Det är ju bra medicin, har jag hört.

Kommentarer
Postat av: Stickan

Lite lustigt tycker jag att både du och jag lyckas pricka in en varsin besvikelse på samma dag. Läs gärna mitt inlägg om du inte redan gjort det. Mitt heter endast "Besviken". Undrar egentligen vems besvikelse som var värst? Men det går nog inte att jämföra. Hoppas att morgondagen blir bättre :-)

2010-10-07 @ 02:17:16
URL: http://nattugglan87.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...