Nu är rivalen Crow här (sen länge...)

Bobcat 2 lider dock inte. Han tycker att det är rätt skönt att få gå i ide för ett tag. Jag skippade iphonen när jag insåg att mina behov täcktes utmärkt av en mobil för under halva priset. I stället blev det en Samsung Galaxy Ace och han heter Crow. Så långt, så väl.

I början var jag och The Crow i mer eller mindre krig med varandra. Så var det aldrig mellan mig och Bobcat 1 eller Bobcat 2. Jag misströstade och var orolig – men fortsatte ge den så kallade smarta telefonen en chans. Jag såg trots allt Crows potential. Jag förstod att trots hans idiotiska egenheter och bångstyrighet så kanske det kunde bli bra ändå. Ungefär som med Murke. 

Och nu, så här ungefär fem veckor (?) efter inköpet, kan jag inte säga annat än att jag älskar min nya vän. Bobcat 1 och Bobcat 2 kommer alltid att vara älskade, men min nya svarta vän har visat sig vara flera strå vassare. Hurra! 

---

Morran hissar:
Alexander Bard.
Morran dissar: Att jag fortfarande är sjuk. Är sjukt trött på feber, hosta och huvudvärk och känner mig totalt utslagen. Jag kanske är man?

Nu: Jobba innan hockeyn drar igång i kväll. Läge för en trepoängare nu faktiskt. Det behövs för att jag ska kunna sova.


Kommentarer
Postat av: Emelia

Jag har apelsinjucie! :P

2011-10-10 @ 00:42:44
URL: http://itsonrandom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...