Inte mycket djup men glänsande yta

Från världsligheter i form av död, hockey och musik till yta. Lookfantastic hade rea och det var inte jag stark nog att motstå. Jag passade på att köpa hem lite hårguld till betydligt bättre priser än i Sverige.

Lookfantastic är fantastiska på alla sätt och vis. Stort utbud, mycket bra webbsida (plus för omdömdesbetyg och att den är lättnavigerad) och leveransen är snabb. Att priset sedan ofta ligger på ungefär halva beloppet mot vad det gör i Sverige är förstås det allra trevligaste. Fem av fem toasters.




Paket från Lookfantastic med hår- och hudvård.



Kerastase Bain de Force: Återuppbyggande schampo från serien Resistance Force, min absoluta favoritserie som är perfekt för behandlat, blonderat och försvagat hår. Jag var först lite tveksam till den här serien eftersom jag inte trodde den skulle ge särskilt mycket glans, men jo då, det gör den. Framförallt så känns håret mycket starkare, fräschare och "friskare" och det syns också. Det ser starkare, fylligare och glansigare ut och luktar supergott. Man vill bara äta upp schampot och balsamet med sked och stå och sniffa på håret tills man dör.

Kerastase Ciment Anti-Usure: Återuppbyggande balsam från Resistance Force. Även detta luktar mumsmums, friskt och fräscht, och är alltså tillhörande balsam till ovanstående schampo. Håret blir glansigt, väldigt lätt att reda ut och längderna känns betydligt fräschare och starkare än innan. Till och med Murke diggar detta.

Kerastase Ciment Thermique: Oslagbar fönlotion för försvagat hår som skyddar och ska fungera återuppbyggande när man fönar/plattar håret. Samma som ovan, doften är underbar och håret känns väldigt levande, välmående, fräscht och härligt. Det ger en fin fyllighet utan att se stort och "burrigt" ut, utan istället blir det väldigt mjukt och följsamt med ordentlig glans. Hör till samma serie som schampot och balsamet ovan och är en storfavorit sedan jag provade den första gången.

Redken Blonde Glam Pure Pearl: Hårinpackning/balsam med pigment från Blonde Glam-serien som neutraliserar gula toner och ger mycket glans. Precis som de tre ovanstående så luktar den här också galet gott och detta är min favorit när det gäller att få ordentligt med glans och en uppfräschning. Håret blir väldigt mjukt och lent och färgen ser uppfräschad ut i en askigare ton. Jag brukar använda den som en snabbinpackning (cirka tre minuter) flera dagar i veckan.

L´oreal Professionnel Serie Expert Silver: Silversschampo som jag inte testat sedan tidigare. Ska reducera gula toner och ge klarhet och glans. Jag har använt silverschampot från Matrix men tänkte testa denna eftersom den ofta får mycket beröm.

Ole Henriksen Grease Relief Face Tonic: Ansiktsvatten från mitt favoritmärke när det gäller hudvård. Jag har visserligen börjat gå över till en del produkter från Dermalogica, men det här ansiktsvattnet finns det inget som slår. Till skillnad mot många andra ansiktsvatten så känns det som att den här faktiskt fyller ett syfte och inte lika gärna hade kunnat bytas ut mot vanligt vatten eller skippas helt. Den sluter porerna, desinficerar hyn och känns lugnande och svalkande för fet hy med acne. Jag tycker också den är perfekt som en "avfettare" när man är osminkad men glansig. Som pricken över i så är den väldigt dryg.

Den här kategorin har ju gått på sparlåga den också, likt resten av bloggen, men jag är på väg att kicka igång även den här.

Nu blir det McDonalds. Ny vecka, nya glas.


Kommentarer
Postat av: Linda

Nu blev det farligt när jag såg detta inlägg, jag brukar också handla en hel del från lookfantastic. Men jag ska försöka hålla mig därifrån nu! Får se om jag lyckas : ) Lägenheten är prio ett nu!



Tack, och jag hoppas med att flytten blir av på lördag :) Om du har vägarna förbi Örebro är det bara att höra av dig : )



Kram

2009-07-02 @ 14:49:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...